U bevindt zich hier: Het Kompas » Algemeen

Over Het Kompas

In de wijk de Zeebuurt in Harderwijk is onze school gevestigd. We besteden veel aandacht aan goed onderwijs. Daarbij steken we extra energie in goed taalonderwijs. Want wie de taal goed beheerst, leert makkelijker en beter. Veel aandacht besteden we bovendien aan techniek én aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden in de vreedzame school. Ieder kind krijgt de kans zich te presenteren; in maandopeningen, projecten en overige vieringen.

Hoofdbegaafde kinderen kunnen via ons Leonardo-onderwijs volgen.

Rust en overzicht

Er zijn eenduidige regels in alle klassen. Dat biedt rust, overzicht en veiligheid. En ruimte om onbekommerd te spelen.

Identiteit

Onze school is een basisschool met een christelijke grondslag. Wij beschouwen daarom de Bijbel als uitgangspunt en inspiratiebron voor ons werk. Lees hier meer over onze identiteit.

Onze speerpunten:

• Een jong en enthousiast team van leerkrachten
  • Uitstekend onderwijs met nadruk op taal
  • Training van sociale vaardigheden
  • Eenduidige regels in alle klassen
  • Veel aandacht voor gezamenlijke vieringen
  • Mogelijkheid tot het volgen van Leonardo-onderwijs (voor hoogbegaafde kinderen)