U bevindt zich hier: Het Kompas » Kinderopvang Doomijn

Kinderopvang Doomijn

Buitenschoolse opvang in een veilige en stimulerende omgeving

Op zoek naar buitenschoolse opvang voor uw zoon of dochter? Basisschool Het Kompas werkt hiervoor samen met de stichting Doomijn. Deze organisatie biedt opvang voor alle scholen van de Stichting voor Christelijk Onderwijs (VCO) Harderwijk. De kinderen kunnen voor en na schooltiijd terecht bij Doomijn BSO Flevoweg. De buitenschoolse opvang heeft een eigen ruimte in het gebouw van CBS Het Kompas.
Ravotten, chillen en leren, bij ons krijgen de kinderen de ruimte en vinden ze altijd een nieuwe uitdaging. Doen waar je zelf zin in hebt. Buitenschoolse opvang is namelijk in je vrije tijd. Onze leidsters zorgen voor plezier en gezelligheid, maar de kinderen mogen ook meedenken en zelf ideën voor activiteiten inbrengen.
Werken aan je kookkunsten tijdens een kookactiviteit of sporten in het gymlokaal, er is altijd wat te doen.
Liever even ontspannen? Dat kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld in onze chillhoek.

Bij BSO Flevoweg is ook VSO mogelijk (voorschoolse opvang) vanaf 7.00 uur. Tijdens vakanties kunnen kinderen terecht bij BSO Tonselsedreef (bij CBS De Triangel). Als er studiedagen zijn, kunnen de kinderen gewoon bij BSO Flevoweg terecht.

Voor meer informatie en inschrijven:
Klantadvies Doomijn: 038-4214521
Mariska Baas (manager): 06-47133204