U bevindt zich hier: Ouders » Overblijven

Overblijven

Het is mogelijk om tussen de middag gebruik te maken van de overblijf.

LUNCHKIDZ verzorgt de Tussen Schoolse Opvang (TSO) op CBS Het Kompas. Wij hebben een gemotiveerd team om de lunchpauze van uw kind tot een plezierig moment op de dag te maken. Linda Jacobs is de coördinator en regelt alles rondom het overblijven op deze school.

Tarief
LUNCHKIDZ hanteert een tarief van € 2,15 per kind, per overblijfmoment.

Automatische incasso achteraf
De kosten voor de TSO wordt maandelijks automatisch geïncasseerd op basis van het werkelijk aantal afgenomen overblijfmomenten. U betaalt dus nooit te veel en u hoeft geen strippenkaarten te kopen.

Digitaal aan -en afmelden
LUNCHKIDZ werkt met een digitaal registratie systeem. Dit heeft de volgende voordelen:

• De overblijfmedewerkers zijn minder tijd kwijt aan administratie en kunnen dus meer tijd aan uw kind besteden.
  • LUNCHKIDZ is altijd op de hoogte van eventuele bijzonderheden zoals medicatie en allergieën.
  • Betere controle op de aan -en afwezigheid van uw kind.
  • U kunt vaste dagen ruim van te voren in één keer inplannen.
  • U kunt uw kind op ieder willekeurig moment, tot 10:00 ’s morgens, aan -of afmelden.

Registreren
Het is van belang dat ALLE ouders/verzorgers zich online registreren in het systeem. Dit geldt ook voor degenen die hun kind niet, of incidenteel laten overblijven. Wij verzoeken u dit gelijk te doen als u uw kind ook inschrijft voor de school. Voor een juiste registratie dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga met een laptop of een PC naar de website www.lunchkidz.nl
  2. Druk op de knop ‘inloggen’ (links op het scherm)
  3. Druk op ‘eenmalig registreren’
  4. Voer het brinnummer in. Dit is: 20HK00
  5. Voer registratiecode in. Dit is: 6622
  6. Druk op de knop ‘doorgaan’
  7. Voer de gevraagde ‘ouder / verzorger’ gegevens in en zet een vinkje in de vakjes
  8. Druk op de knop ‘doorgaan’
  9. Voor de gevraagde ‘kindgegevens’ in
  10. Wilt u meerdere kinderen registreren, druk dan op de knop ‘nog een kind’.
  11. Als u klaar bent met het registreren van uw (kinderen) drukt u op de knop ‘doorgaan’
  12. Maak uw eigen inlognaam en wachtwoord aan
  13. Druk op de knop ‘doorgaan’
  14. U bent nu klaar met registreren. Als u wilt kunt u nu meteen de overblijfbeurten voor uw kind(eren) reserveren

Vragen
Heeft u hulp nodig bij het registreren, of heeft u andere vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
Telefoonnummer van coördinator Linda Jacobs 06-19444474                                                                                                     Het mailadres is kompas@lunchkidz.nl
Voor ouders/verzorgers die niet beschikken over internet, Linda helpt u graag op weg.

Hartelijke groet,

LUNCHKIDZ