U bevindt zich hier: Ouders » Overblijven

Overblijven

Het is mogelijk om tussen de middag gebruik te maken van de overblijf (de Tussen Schoolse Opvang-TOV). De kinderen blijven over in groepen. De Leonardo-kinderen blijven in hun eigen klas over. De kinderen van groep 1,2 en 3 blijven in één groep bij elkaar over en de kinderen van groep 4 t/m 8 blijven ook in één groep samen over.  De overblijfouders volgen jaarlijks de training van de Vreedzame school.

Strippenkaarten

Bij de overblijf maken we gebruik van strippenkaarten. Een los kaartje kost  € 1,75. Hoe meer ‘groter’ de strippenkaart, hoe goedkoper het overblijven:

Gele strippenkaart 5 keer € 8,-
Oranje strippenkaart 10 keer € 15,-
Groene strippenkaart 20 keer € 27,50
Blauwe strippenkaart 50 keer € 65,-

Strippenkaart kopen

Er kan niet met contant  geld betaald worden. Dit betekent dat er, ook voor 1x overblijven,  altijd met een kaart overgebleven moet worden. Deze kaart is geldig voor alle kinderen uit een gezin gedurende de schoolcarrière van uw kind(eren). Ook kunnen er geen overblijfkaarten meer gekocht worden op school.
U kunt het geld overmaken op een nieuw rekeningnummer NL14 Rabo 03 04 27 85 21 onder vermelding van de naam van uw kind, de groep en welke kleur kaart u wilt aanschaffen.

Zodra de kaart vol is krijgt u een e-mail met het verzoek om een nieuwe kaart te kopen. We stellen het zeer op prijs als u dat dan ook direct doet anders loopt u veel betaal achterstand op.